Nejste přihlášen(a) (Přihlásit se)

Vanilla 1.1.4 je produktem společnosti Lussumo. Více informací: Dokumentace, Podpora komunity.

Je móda a módní trendy to, co Vám nedá v noci spát? Když přijdete do obchodu, chtěli byste všechny boty skoupit?

Když vidíte na kolemjdoucí ženě kabelku, okamžitě si vybavíte, který model značkového výrobce to je? Trávíte hodiny vybíráním plavek, spodního prádla i trendy slunečních brýlí?

Tak přesně pro Vás je tohle módní fórum. Pište, ptejte se. Módní trendy letos hýbou světem.

1.  
    Viděla jsem na vlastní oči, jak úžesně funguje Galvanic, a proto jsem se rozhodla, že tento zázrak budu nabízet dál. Funguje na vrásky, celulitidu, tukové polštáře, drobné jizvičky, akné, zánět, otoky, kruhy pod očima... pokud se chcete přesvědčit jako já napište na gpp100@seznam. cz a dozvíte se víc!!! Prodej za velkoobchodní ceny. Chcete se o svém zdraví a kráse dozvědět více, napište mi. Spolupráce vítána. Ráda Vám se stavím plán jak o sebe pečovat, jak svou pokožku celého těla omladit a zhubnout do plavek :-). Chcete vědět jak jste na tom s antioxidanty bojujícími proti volným radikálům a jak zdravě žijete? Moc ráda se podělím o své zkušenosti. Každá přeci chceme být krásná, sexy a hlavně zdravá.
  2.  
    Bomba, Bombička! Je to holky úplně super věcička!!!!!!! Dokud jsem to neviděla na vlastní oči nevěřila jsem. Mám ten malý zázrak doma asi 2 měsíce a nemůžu si ho vynachválit. Jestli chcete, můžu sehnat tyto výrobky za velkoobchodní ceny. camille100@seznam.cz